Music Player: Off
13°C

Novosti

ODLUKA O VISINI TURISTIČKE PRISTOJBE

Obavještavamo Vas da je na temelju članka 15. stavaka 7. i 8., a u vezi sa člankom 11. stavkom 1. Zakona o turističkoj pristojbi (Narodne novine, broj 52/2019) donesen Pravilnik o najnižem i najvišem iznosu turističke pristojbe (Narodne novine, broj 71/2019), koji je na snazi od 27. srpnja 2019. godine

Prema članku 15. stavku 1. Zakona o turističkoj pristojbi, odluku o visini turističke pristojbe po osobi i noćenju, visini godišnjeg paušalnog iznosa turističke pristojbe koju plaćaju osobe koje pružaju uslugu smještaja u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu i visini godišnjeg paušalnog iznosa turističke pristojbe koju plaća vlasnik kuće, apartmana ili stana za odmor za sebe i članove uže obitelji za općine i gradove na svom području, uz mišljenje lokalnih turističkih zajednica, donosi županijska skupština.

 Slijedom navedenog, Turističko vijeće Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov donijelo je mišljenje o prihvaćanju najnižeg zakonski ponuđenog iznosa turističke pristojbe.


Pravilnik o najnižem i najvišem iznosu turističke pristojbe

Turističko vijeće TZO Sv. Filip i Jakov_visina turističke pristojbe

Arhiva

Say yes