Music Player: Off
16°C

News

Projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju

Poštovani iznajmljivači  privatnog smještaja,
pozivamo Vas na Edukacijsku radionicu za privatne iznajmljivače koja će biti održana u petak 17.travnja u 16,00 sati u Biogradu ( hotel „Ilirija“ ) u organizaciji TZ zadarske županije i Turističkih zajednica Sv.Filip i Jakov, Biograd i Pakoštane.

Projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju je projekt koji pokreće TZ Zadarske županije, no što je vrlo bitno - u suradnji sa sustavom lokalnih TZ-a.
Svjesni smo kako je obiteljski smještaj važan segment koji čini više od 60% naših smještajnih kapaciteta, svjesni smo i generalnog dojma kako je sektor prepušten sam sebi, ali isto tako činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima, podizanjem razine usluga, kao i svijesti o složenosti segmenta sunca i mora, mogu stvoriti preduvjeti za jačanje glavne sezone te produženje iste.
Osnova projekta označavanja je standardizacija kvalitete usluge koja će rezultirati diferenciranim proizvodom prepoznatljivim na tržištu. No, ključno je prethodno svim subjektima pružiti znanje i informacije na temelju kojih će graditi kvalitetnu uslugu.

Damir Hordov iz Turističke zajednice zadarske županije operativno će voditi projekt, a savjetnik na projektu će biti kolega Nedo Pinezić, predsjednik zajednice obiteljskog turizma pri HGK i član Turističkog vijeća HTZ-a.

Ovim putem Vam skrećemo pažnju na značaj udruživanja ponude sa razinom kvalitete usluge i marketinškim istupom, čime će se stvoriti značajna prednost kao i preduvjeti za produženje sezone.


Archives

Say yes