Music Player: Off
17°C

News

8. LIKOVNA KOLONIJA MAJ 2015 TURANJ

SLOVENSKO KULTURNO DRUŠTVO "LIPA"
19. svibnja 2015, u 11.00 sati u Hotelu Alba Apartmanskog naselja Croatia Sv. Filip Jakov, započinje s radom 8. likovna kolonija Maj 2015 Turanj , koja okuplja umjetnike iz društava Slovenaca „Triglav“ iz Splita, „Istra“ iz Pule, Slovenski dom iz Karlovca, Slovenski dom iz Zagreba , „Bazovica“ iz Rijeke, i  „Lipa“ iz Zadra,  a pridružuju im se i likovni umjetnici iz Zadra i Sv. Filip i Jakova, Turnja i Zagreba.

Svoje sudjelovanje na likovnoj koloniji potvrdili  su i slikari  umjetnici  iz Sežane i Dolenjskih toplic  iz Slovenije.

Domaćin umjetnicima je Jože Arzenšek, voditelj likovne sekcije „Lipa“ Zadar.

Likovna kolonija održava se u organizaciji Slovenskog kulturnog društva „Lipa“ Zadar, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov, u okviru Međunarodnog dana kulturne raznolikosti čiji pokrovitelji su Grad Zadar i Zadarska županija, uz potporu Urada za Slovence u zamejstvu i po svijetu i Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske
Newsletter

By sending an inquiry through this form, you acknowledge you are familiar with the Privacy policy of Turistička zajednica općine Sveti Filip i Jakov and agree with it. With this you also give consent (permission) for the collection and processing of personal data specified in the form, and which are necessary for us to be able to accommodate your request.


Prijava gostiju

Partners

Cookie declaration | Privacy policy

© 2014-2024 TZ Sv. Filip i Jakov | Izrada web stranica Fer Projekt