Music Player: Off
24°C

Dani cvijeća

Izlagači i aranžeri

Za složiti savršen aranžman nije dovoljno samo lijepo cvijeće, potrebno je puno mašte i rad vještih ruku. Na sajmu Vas očekuje zbirka prelijepih aranžmana po najsuvremenijim metodama oblikovanja koja će možda potaknuti i Vas da iskušate i ostvariti projekt za projektom - i zabavljate se sa cvijećem.

Posebnu pozornost Festival posvećuje cvjećarima i aranžerima, nastojeći pratiti i predstaviti trendove aranžiranja kroz Cvjetni show. Svoje gostovanje na Festivalu zabilježili su renomirana imena iz svijeta aranžera: Emilio Prezziosi potpredsjednik zajednice cvjećara Rima, lord Cornelius Veldhuis iz Nizozemske, Nina Jans-Sremec, dipl.agr.,docent i duch master of floral design te brojni aranžeri iz Hrvatske: Marko Bijelić iz Osijeka, udruga Viola Odorata iz Splita, Suzana Lonjak iz Osjeka, Nives Stančin iz Bjelovara koji na svoj jedinstven način prenose umjetnost aranžiranja.

Na prvom sajmu cvijeća 2001 godine sudjelovalo je svega pet izlagača, a danas Festival broji preko 100 izlagača i sudionika i to proizvođača cvijeća i urbane opreme, ljekovitog bilja, sapuna od djevičanskog ulja, suhog cvijeća, prirodne kozmetike te strojeva za vrt.

Say yes