Music Player: Off
22°C

Novosti

01. svibanj

OBAVIJEST ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

u nastavku donosimo obavijest koju smo zaprimili iz Ministarstva turizma i sporta o prikupljanju podataka privatnih iznajmljivača koji su zainteresirani za cijepljenje.

 S obzirom na interes turističkog sektora za cijepljenje protiv bolesti COVID-19, pozivamo privatne iznajmljivače da iskažu interes za cijepljenjem.

Stoga molimo zainteresirane privatne iznajmljivače da dostave:

- ime i prezime

- datum rođenja

- OIB

- MBO (matični broj osiguranika HZZO)

- mjesto

- poštanski broj

- broj mobitela

- email adresa 

 Traženi podaci dostavljaju se Turističkoj zajednici Sv. Filip i Jakov putem e-maila: info@sv-filipjakov.hr ili na broj telefona 023 388 631 do utorka 04. svibnja 2021.godine do 12:00 sati.

 Nakon primitka podataka zainteresiranih privatnih iznajmljivača, zavod za javno zdravstvo će izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima ili na drugi prikladan način o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni. 

Termini cijepljenja ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni područni zavod za javno zdravstvo, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

 Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače.

 

Arhiva

Say yes