Music Player: Off
8°C

Novosti

Održavanje radionice „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“ i Jakovu

Udruga „Eko Zadar“ i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, partneri u projektu AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području provest će u Sv. Filipu i Jakovu radionicu „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Radionica je besplatna za sudionike/ce, a održat će se u četvrtak i petak 30. i 31. svibnja 2019. s početkom u 10:00 h u prostoru Općinske vijećnice Općine Sveti Filip i Jakov (zgrada Stare škole, preko puta crkve), Put Primorja 1, 23207 Sveti Filip i Jakov.

Edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“  u Sv. Filipu i Jakovu 30. i 31. svibnja, prijavite se!

U sklopu projekta AlterNET  – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Sv. Filipu i Jakovu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja“. Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana; u četvrtak 30. i petak 31. svibnja 2019. s početkom u 10 sati. Održava se u prostoru Općinske vijećnice Općine Sveti Filip i Jakov (zgrada Stare škole, preko puta crkve), Put Primorja 1, 23207 Sveti Filip i Jakov.

Edukaciju održava Neven Jurjević, dipl. ing., savjetnik za poljoprivredu i ruralni razvoj u Agenciji za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA).

Edukacija je prije svega namijenjena dugotrajno nezaposlenim osobama, to jest osobama koje su, ukoliko imaju ispod 29 godina, nezaposlene minimalno 6 mjeseci, odnosno koje su, ukoliko su starije od 29 godina, nezaposlene minimalno godinu dana. Na edukaciju se također mogu prijaviti i članovi udruga koje djeluju na području ruralnog razvoja ili to planiraju, poljoprivrednici i predstavnici javnog sektora na administrativnom području Općine Sv. Filip i Jakov.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijavit voditeljici projekta Nives Rogoznica na e-mail: desk@ekozadar.hr ili na broj mob. 091 20 85 696.


Arhiva

Say yes